At vælge en Cocktail Pianist til din vens Cocktail Party

Hvis du er blevet udvalgt til at holde en cocktail fest for din bedste vens bryllup, en ting der kan gøre det bedre er en hyggepianist til festen. De kan skabe en fantastisk atmosfære og kan være samtaleemne for gæsterne. Således er det vigtigt at finde en fantastisk cocktail pianist, men det er ikke så nemt som det lyder.

Hvis du er på udkig efter en pianist, kan du tage anbefalinger fra dine venner eller familie, der måske har hørt nogen spille til et bryllup eller fest som de har deltaget i. Hvis det ikke ser ud til at virke, kan du slå det op på nettet og finde god pianist som kan hyres, eksempelvis på pianomusic.dk. Sørg for at du læser deres anmeldelser, og også høre til dem at spille hvis de har nogen videoer uploadet på deres hjemmeside. Hvis du kan lide ham eller hende, kan du ringe til dem og planlægge et møde. Under mødet kan du tale om, hvad musik du gerne vil høre, og hvis de har nogen forslag de kan give dig.

Hvis du er tilfreds med den cocktail pianist, kan du bestille ham eller hende ved at betale en procentdel af deres gebyrer. Sørg for at bekræfte en dag før at han nåede spillestedet til tiden.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>